Hybris

Vi har handplockat en härlig mix av varumärken från runt om i värden. En del är vi ensamma om i Sverige medan andra är mer välkända varumärken.

Vi har ett brett urval av olika kläder, stilar och varumärken. Vi är dock extra stolta över vårt utbud av byxor och klänningar. Vi vill gärna via vår chatt ge dig extra service och hjälpa dig att hitta precis det du söker och som passar just din kroppsform och stil!

Så njut av mixen... det gör vi!

Joseph Ribkoff är butikens exklusivaste varumärke. Med sin eleganta design och fantastiska kvalité färdas dessa plagg hela vägen från Kanada för att bäras av våra kunder. Detta internationellt erkända och vackra varumärke med försäljning i 64 länder, har fått kvinnor att känna sig vackra i över 60 år.

MAC jeans är i en liga för sig. Har du aldrig unnat dig ett par ljuvliga Dream jeans, ska du testa ett par. Har man väl börjat med dessa makalöst sköna jeans vill man aldrig bära något annat. Finns i en massa kvalitéer och nyanser samt i 3 benlängder, 27, 30 och 32. Vissa är beställningsvara men levereras ofta inom 1 vecka.


Dry Lake handlar om den livfulla känslan när du klär dig för ett speciellt tillfälle. Årets fest, festivalen eller de oändliga sommarkvällarna. Deras plagg kommer bära dig från vardag till fest, hela veckan och ända fram till helgen. Dry Lake designar unika plagg som är lätta att bära med fokus på feminina klänningar och den perfekta feelgood-toppen.

1938 förvärvade tyska Max Berk det amerikanska märket Betty Barclay. Han introducerade sedan framgångsrikt det nya konceptet på den europeiska marknaden. 1991 tar sedan herr Winter över Betty Barclay som nu är kända för sina speciella BB mönster/print, men även för väldigt hög kvalité på både materialval och sömnad. Ett Betty Barclay plagg blir ett älskat plagg i garderoben i många år framöver….

Mansted är designad och framtaget av Charlotte Mansted. varumärket skapades 2002. Visionen är att skapa favoritkläder i stickad trikå, som går långt bortom säsong och trender. Plaggen är stickat del för del och är inte skuren från en rulle tyg. Det gör det möjligt att göra unika detaljer till överkomliga priser. Mansted´s specialitet är de livfulla färgerna.

Gustav är ett danskt internationellt fashion brand för kvinnor som känner sig hemma överallt i världen. Det är ett komplext och sofistikerat märke med fokus på varje detalj, kärleken till design, hantverk och passform. Varje plagg är ledigt feminint ända in i själen. Gustav har funnits sedan 2009.

Skovhuus Strik är ett dansk privatägt familjeföretag som har specialiserat sig på eleganta stickade kläder för kvalitets- och modemedvetna kunder seden 1972. Skovhuus är också ett väldigt ansvarstagande företag både när det kommer till valet av sina egna materialleverantörer samt den ekologisk bomullen man använder i sin "organic cotton" serie.

2-Biz erbjuder ett mycket brett sortiment och har därför kläder som passar vid varje tillfälle. Deras mönster är ofta färgglada. Stort fokus ligger på spännande färger och material som är både eleganta, unika och passar de olika årstiderna. 2-biz mål att alla kvinnor ska kunna hitta något som de trivs och känner sig vackra i. De presenterar därför många olika passformer så att varje kvinna kan hitta kläder som passar perfekt


Vera Mont erbjuder fantastiska vackra afton och cocktailplagg för alla tillfällen och kvinnor. Märket flörtar med den kvinnliga siluetten och är för kvinnor som vill ha perfekt klädsel för alla tillfällen samt uppskattar både kvalitet och elegans.

Sedan 1970-talet har Rene Derhy designar kläder med en unik kombination av etniska tryck, romantik och med en konstnärlig touch.

Från jumpers och cardigans till fantastiska klänningar i ett brett utbud av tryck, färger och stilar, erbjuder René Derhy alla kvinnor något vackert för varje tillfälle.

IN FRONT grundades i Silkeborg 2005 och designar kläder för den moderna och trendiga kvinnan som vill bära prisvärd design med skandinavisk passform.

IN FRONT hittar sin inspiration på gatan bland de eleganta kvinnorna, i den pulserande mode-metropolen, online på sociala medier och i de ledande modetidningarna.